inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar

Gårdagen var väldigt lång och slutade med onda fötter, trötta armar och massor med skratt. Jag och min fina vän Julie satte oss på 05.27 tågen upp till Stockholm för att fixa mitt visum till USA! På två timmar trodde jag att jag skulle kunna sova någonting men så blev det inte. Vi hittade ut till den Amerikanska ambassaden och var där runt kvart i åtta. Det gick ett tag och ungefär vid kvart i nio tror jag fick jag komma in till första stoppet. Dem kollade passet, och fick gå igenom säkerhetskontroll precis så som på flygplatsen. Det gick bra och sen gick jag vidare in till ett rum som var fullt med folk, Jag tog en kölapp nummer 68 och satte mig ner och väntade på min tur då jag fick lämna in all papper och sedan sätta mig igen och vänta på att de skulle ropa upp mitt namn. Under tiden satt jag och pratade med en mycket trevlig tjej som också är en utbytesstudent, hon skulle hamna i Indiana, jag tycker det låter som en mycket spännande stat. Det första jag tänker på när jag hör Indiana är indianer, det kanske beror på att de fem första bokstäverna är samma. Mitt namn blev uppropat, jag fick ta fingeravtryck och sen frågade om vart jag skulle bo i USA sen var jag klar. Jag som oroade mig så mycket över hela visumet och så visade det sig att det inte alls var så svårt och det var inget att vara nervös för. Klockan var du runt tio när jag var klar så jag och Julie tog en promenad från ambassaden ner till stan där vi tillbringade resten av dagen. Efter att ha varit vakna sen fem på morgonen och dag full med shopping kände vi att tåget som gick tio i fem var ganska lockande. Jag trodde ännu en gång att jag skulle kunna sova på tåget med så blev det inte den gången heller, vi hade nästan en hel vagn för oss själva, vi var fyra sammanlagt. Julie och jag pratade på, åt jordgubbar, pratade ännu mer och drack Loka och Blåbärs soda. Väl hemma blev det middag och min pojkvän kom hit.
Idag gjorde vi en supergod frukost som bestod av jordgubbar med mjölk, vattenmelon och det bästa var att vi satt ute och njöt av värmen. Eftersom det har var så varmt och soligt låg vi vid poolen och tog det lugnt. Hela dagen har varit bra och jag kan verkligen rekommendera att ta några dagar till att inte gör någonting, njut av tiden!

I wanna be a rockstar



Hej hej sommar! Vi ska bada, sola, bada, sola, bada tills tårna domnar!

Jag har nu kommit hem från sjön och ligger just nu i solen, äter jordgubbar, lyssnar på musik och läser en bra bok! Det kan nästan inte bli bättre. Nu ska jag försvinna in i min underbara bok igen!
♥puss så länge!

Glad midsommar!

Jag tänkte bara säga att nu åker jag ut på sjön och då blir det ingen uppdatering förns på söndag då jag är tillbaka! Ha en bra midsommar så hörs vi snart!
Glad Midsommar!!

jag tar vara på varenda minut så låt mig vandra här på vår väg utan slut

Jag var på skolan idag och lämnade in min dator och lite böcker, det var sista gången jag satte min fot i den svenska skolan på mer än ett år för nästa gång jag går till skolan är den 15 augusti och det är inte vilken skola som helst utan det är Martin County High School. Sen var jag på stan med mamma för att betala in visumet på banken, lämna lite brev, köpa frimärken för 67kronor och så hann vi med en fika, mycket mysigt. Nu har jag packat inför helgen som kommer spenderas med min pojkvän och hans familj ute på sjön, hur bra kommer inte det här att bli.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Det gick bra hos tandläkare, jag har hunnit träffa underbara Amanda för att ta en stund på stan och sist men absolut inte minst är jag klar med visumet och har bokat tid på ambassaden så om exakt en vecka är jag i Stockholm och underdagen har jag fixat visumet. Dock vet jag inte riktigt om jag gjorde rätt men det löser sig, hoppas jag! Just nu ligger jag i soffan och ska kolla på one tree hill, jag kan inte sluta titta och jag har världens bästa värdsyster för hon ska ta hem alla sina oth säsonger till mig när jag kommer dit, bara för att hon vet att jag älskar det! Jag har världens bästa värdfamilj!

Cause you're amazing Just the way you are

Sitter och försöker fixa mitt visum för ungefär fjärde gången. Alltid är det någonting som krånglar så att jag måste börja om. Det är en sak jag undrar över, kan man boka tid på ambassaden fast man inte gjort klart ds-160? Ska också till tandläkaren idag vilket jag inte känner mig så pepp på men det löser sig och om jag jag orkar kanske det blir en repa på stan för att hitta något som följer med hem, egentligen helt omödigt eftersom jag åker om mindre än 2 månader.
Ha en underbar dag!

Peace is always what I dream of

Nästa hela helgen har försvunnit. Det började med att jag missade solavslutningen och det kändes inte alls bra. Så på onsdag ska jag in till skolan och lämna datorn och alla böcker. Äntligen har jag sommarlov, det känns så underbart! Sen har vi även firat mig och min syster som har fyllt år nu i veckan vilket var mysig! Idag har jag varit hos min pojke och hans familj vi har varit ute på skön och det är något jag verkligen har längtat efter och i morgon blir det att sätta sig med visumet hela dagen! Så önska mig lycka till!
Men nu ska jag vara lite social! Ha en underbar kväll!

I'll follow you When the stars go blue

Skriver i min "USA" -bok om vad jag ska köpa till familjen för presenter, jag kan meddela att det ser riktigt bra ut just nu! Sen lite små saker jag ska inhandla och som jag ska packa ner. Jag längtar verkligen nu, det är inte långt kvar! Under dagen har jag också gjort klart sista psykologiuppgiften och därmed sista uppgiften för det här skolåret. Det känns som en befrielse och det är så otroligt skönt. I morgon blir det sommarlov och jag ska bara njuta innan jag nu åker till USA. Puss god natt!


I don't have to be anyone other than the birth of two souls in one, Part of where I'm going is knowing where I'm coming from

Jag har fått mitt avresedatum nu, inte idag utan rättaresagt i måndags. Det är den 9:de augusti då tar ajg min pakning som kommer mestadels bestå av svenskmat över till USA och lever en av mina största drömmar! Så den 9:de augusti tar jag mina sista steg på svensk mark och flyger över till New York för att uppleva världens huvudstad! Sedan den 12 flyger jag vidare ner till West Palm Beach, Florida där jag kommer tillbringa 10 månader av mitt liv.

17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går?

gen bra födelsedagspresent utan Explorius. Men det löser sig! Just nu sitter jag här vid köksbordet med min familj, min pojke och mormor och morfar! Vi har haft en mysig middag och så fick vi lite spontant besök av min pojkes familj vilket var väldigt trevligt. Och det har varit en riktigt bra födelsedag! Sov gott alla underbara!
♥a

don't tell me the sky's the limit

Det är nu bestämt att jag åker den 9 augusti men jag har inte fått mer än ett datum så håller fortfarande på att föröka ändra datumet lite... Kan kännas bättre att komma till familjen lite mer än två dagar innan jag börjar skolan har bara lördagen och söndagen på mig innan jag börjar skolan... Jag kommer vara stressad... Jag håller tummarna och hoppas innerligt att Explorius ger mig en bra födelsedagspresent och säger att jag åker den andre Augusti! Uppdaterar troligen senare idag!
♥a

a sweet dream or a beautiful nightmare

Jag har varit en riktigt dålig bloggare de här två veckorna... Men det har hänt så ortoligt mycket som har gjort att jag inte har suttit vid datorn och ibland inte haft tillgång till en datron.
Men nu sitter jag här och är lite moloken... Min kära värdfamilj åkte tyvärr hem idag. De här två veckorna har gått så otroligt fort, jag kan inte riktigt förstå det. Hela huset ät tomt och någonting saknas. Men snart kommer jag åka dit.
Fick även ett samtal från Explorius i torsdags då de bekräftade att jag kommer till familjen Mayer. Mitt avresedatum skulle tydligen vara den 12 august och jag börjar skolan den 15... Jag fgörstår inte riktigt hur det tänker att jag ska hinna med NY eller om jag ska komma till familjen dagen innan jag börjar skolan. Hur ska jag hinna packa upp, hinna landa, vänja mig helt vid att hela tiden parat engelska? Just nu är det många frågor som snurrar runt i huvudet. Men som tur är har Explorius skickat ett mail och försöker att ändra datumet känner att vara 3 dagar i USA innan jag börjar skolan är för kort tid. Vi får se vad som händer, nu ska jag göra mina sista psykologi uppgifter innnan fredag så jag kan ta sommarlov.
♥a

Never stop dreaming!

Just nu vill jag bara ha sommarlov med en stor sol högt upp i det blå med en glass i min hand och min älskling bredvid mig. Men det är bara att hålla ut för det är inte långt kvar nu.


Don't lose who you are in the blur of the stars!

Sitter just nu hos min underbara vä Amanda och väntar på att E&M ska komma hit. Vi har ätit en grymt god middag som lagades av självaste A&M. Så nu ska vi plocka in och sedan smyga ut för att sova under bar himmlen.
Goatt alla underbar!
♥a

I sat on the roof and kicked off the moss

Förlåt, jag har verkligen varit usel på att blogga den här veckan men vi har gjort så mycket, varit i Stockholm två dagar, tagit långa promenader och haft en typisk svensk kräftskiva. Just nu är vår kära amerikanska familj i Norge och jag har bara solat och pluggat. Så jag har nu en solkysst hudton, underbart!
Men nu fixar jag mig och ska åka och på födelsedagsfest och fira min morbror och moster.
Ni får ha en helt otroligt underbar kväll!
♥a
En bild på Mig, Kristen, Dan, Debbie och Louise.

Cause when it gets dark and when it gets cold we hold each other till we see the sunlight.

Det händer så mycket just nu! Igår gick jag upp halv fem på morgonen för att åka upp till Arlanda och hämta familjen Mayers. Vi var i Stockholm under dagen. Jag jag vet reda nu att jag kommer ha en  fantastiskt år över Atlanten.
Jag har också fått redan på att allt är klart med skolan och min Amerikanska Organisation ringde Debbie i fredags och berättade det men min Svenska har inte ringt än så jag väntar med spänning.
♥a
Och en liten bild på Prins Carl-Philip som min syster knäppte.

RSS 2.0