A beautiful melody, when the nights so long

Jag tänkte bara säga att Baksmällan del 2 var grym, helt klart sevärd! Idag så landade även mina skor med amerikanska flaggan som jag visade i ett inlägg tidigare. De är helt underbara men tyvärr har jag ingen bild på de just nu men ni kommer troligen få se de i veckan för i morgon kommer min värdfamilj hit till Sverige! Jag är så glad, så de kommer i morgon klockan 07.35 så vi åker från Norrköping runt klockan halv fem  vilket känns ganska surt med tanke på att jag är vaken nu. Men jag få sova i bilen! Men nu ska jag sova!
God Natt!
♥a

You are everything, You're all I want, your all I need

Just nu sitter jag i min underbara väns säng! Vi har precis kollat på "Love and other drogs" och ätit jordgubbar, godis och druckigt te efter att vi blivit kalla och blöta på väg hem från bussen. Vilken otur vi hade, när vi sitter på bussen diskuterar vi om vi kommer klara oss från regnet eller inte. Vi hade fel kan jag meddela. Byxor, skor, jackor och tröjorna var blöta och vi frös. Det kunde inte bli bättre än att vi kröp ner i sängen med våra godsaker vi inhandlat. Nu står det bio och Baksmällan del 2 på schemat. Sen får vi se vart kvällen bär oss.
Ha en underbar kväll!
♥a

Some kind of magic Happens late at night When the moon smiles down on me

Just nu sitter jag och skriver om paperslösa rätt till sjukvård här i Sverige och vad konsekvenserna blir. Det är hemsk, jobbigt och jag kommer på mig själv med att sitta och tänka på USA. Jag förstår inte hur jag lyckas att börja dagdrömma när jag sitter och pluggar... Men det är bästa at jag forstätter så att jag hinner bli klar.
Ha en underbar kväll alla mina söta bloggläsar! ♥

The american way

Nu under morgonen har jag bara tagit det lugnt, jag börjar klockan halv ett så jag har all tid i världen. Men jag har hittat ett par skor som jag måste ha innan jag åker till USA! Det skulle även vara ganska snyggt att ha dem innan min amerikanska värdfamilj nu kommer hit!
Kolla och njut!
Vad tycks?

Jag lever livet som i mina drömmar!

Min pojkvän och jag var ute på en promenad en finkväll i veckan

Martin County High School

Just nu förstår jag inte hur jag kommer hitta på skolan. Det går ungefär 1800 elever om jag inte minns fel och skolan är hur stor som helst. Kolla bara parkeringarna det är inte en utan flera. Skolan har 8 tennisbanor, 3 basketplaner, en amerikansk fotbollsplan, 2 basebollplaner, en superlång  springbana, en vanlig fotbolls plan, en plan inne i springbanan som är matchplanen och sen högst upp till vänster är den en pool till alla simmare. Det känns som att den här skolan är sportintresserad, men frågan är fortfarande hur jag kommer lyckas att hitta alla lektioner. Kolla husen som mot de 8 tennisbanorna men som sagt allt i USA är större.
Här är en bild på skolan och skolområdet.

true colors are beautiful


I´m walking on sunshine!

Jag tänkte bara meddela att jag pratade med min värd familj i söndags och igår och det roliga är att ALLT är klart med både skolan och familjen. De har haft möte med min amerikanska organisation och Debbie har varit på skolan med papper som rektorn har skrivit på så jag har en plats på skolan. Alla papper är inskickade och just nu sitter jag och väntar på Explorius ska ringa och säga vilket datum jag åker!
Nu är det nära!

"What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most"

Jag hittade den här videon och blev verkligen rörd. Det är inte bara för att han sjunger bra utan också allt han och hans flickvän/fästmö har gått igenom. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva för jag blev så tagen men kolla på videon så ska ni få se vad jag menar. I USA kan allt hända så är det bara!

What are words If you really don't mean them when you say them

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller om jag ska börja skriva varje dag. Me det jag skulle säga med det här inlägget är att det är informationsmöte inför USA i morgon eller rättare sagt idag. Så det bär av till Stockholm vid 9.00 för lite shopping och sen blir det informationsmöte från klockan 14.

Det som inte dödar det stärker!

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag ta bussen in till stan för att träffa min underbara pojke!
Kommer hem senare ikväll efter att ha varit på hans lillasysters skola för Musikcafé.
Och det kanske kommer upp bilder senare!
Ha en fortsatt underbara sommardag!
xoxo♥

They bring me to you

Som ni redan nu har märkt är det bara USA i mitt huvud och självklart min pojkvän!
Men jag har börjat tänka på vad ska man egentligen ha med sig till USA?
23 kg av ditt liv från Sverige, ska man packa 23kg eller ska man ta med sig så man klarar sig en kort stund och sen köpa allt där? Vad är viktigast att ha med sig egentligen? I NY kommer det såklart bli en del shopping hoppas jag och då måste det ändå finnas plats kvar i väskan. Gaah det är tre månader kvar och jag tänker på det nu, hur kommer det bli när jag står där och ska packa och har ingen aning om vad jag ska ha med mig? Den som väntar får se, men jag skulle vara väldigt tacksam för idéer om vad man ska ha med sig.
Ha en underbar kväll!


Every day is a start of something beautiful

Jag har ingen koncentration till att sitta och plugga på en lördag som är så fin som denna. Det känns som jag redan har tagit sommarlov, fast det är mer än en månad kvar... Hur ska detta sluta?
Jag har också pratat med en bekant så det kanske blir att planera in en resa när man är på andra sidan Atlanten.
Ha en otroligt varm och skön lördag!

LOVE

usa överallt


Du är allt jag någonsin önskat

Det är ungefär 3  månader kvar innan jag och alla andra utbytisar åker! Det är helt galet, USA snart kommer jag!

RSS 2.0