Because you know I'd walk a thousand miles If I could just see you, tonight

I fredags direkt efter skolan begav vi oss mot gymmet för att ha äta Pizza och få informaton om kvällen och genomgång av vad som fanns i allas väskor. Med mätts och belåtna med fjärilar inför natten satte vi oss på bussen för en färd upp till Orlando dör Grad Bash hålls hus. Kvällen då alla sistaårselever från skolor runt om i Floirda åker till Universal Studios uppdelat på 5 olika dagar med fem tusen elever varje datum är där.  Från klocka 19 till 02 sprang vårat gäng Amanda, Bridget, Ashley, Alex, Brandon, Chase, Peter, Luke & Chloe runt hel nöjesfältet. Och humöret var mer än på topp, då alla pratar med alla, skrattar sjunger och njuter av att vara seniors. Under kvällen hann vi med att se Pitbull och alla möjliga nöjesattraktioner, kvällen var hel grym och bussen hade inte startat innan jag hade somnat och vaknade inte förns när vi stannade på skolan.

Prom, the most magic night!

Gårdagen var dagen med stort D, den dagen alla tjejer drömmer om här bort i staterna. Balen av deras Senior år, dagen som är mer hysterisk än den julklapps yran den 23:e december eller den den helt galna Black Friday shoppingen, inget går upp mot denna dag då klänningar har köpts flera månader i förväg, tidsbokning  för smink och hår gjorts och blommor hem levererade för sina dater.  Jag skulle kunna skriva en hela bok om denna dag, då allt verkligen inträffade. Min dag började allt annat än hektiskt då jag planerat allt i minsta detalj som Sickan i Jönsonligan alltid brukar säga men ändå sprang jag runt med en handuksturban på huvudet, locktång i ena handen och en hårtork i den andar samtidigt som jag försökte få i mig lite mat på vägen. Efter att både drömt mardrömmar om att allt under gårdagen skulle gå fel och planerat upp allt under nätterna var jag då helt förbered på allt som inte skulle gå vägen och hittat lösningar till problemen innan de ens hade födds. Allt gick vägen till då vi kom till håruppsättningen, den höga luftfuktigheten och mitt Skandinaviska hår ville inte samarbeta det minsta, efter att lockat hela håret försvann alla lockar efter mindre än 10 minuter... Och tre timmar senare, ändrat fristyren 7 gånger och gått tillbaka 2 gånger tillbaka till den först och en hel flaks hårsprej satt det som en smäck. Sedan kom min Promdate med hans föräldrar för att smygstarta den så omtalade fotograferingen som alla Amerikanska föräldrar tycker är höjdpunkten under året. För att vi sedan skulle bege oss av mot Alex´s hus för att ha en middag med hela gänget på 18 uppspelta partyprissar som hade humöret på topp för att sedan åka iväg med Hummer limon som stod och väntade på oss utanför huset för att ta oss vidare ner mot Stuart Downtown för den riktiga fotograferingen, väl där väntade förväntans fulla föräldrar för att se sina vackra barn uppklädda från topp till tå stå med ett leende som bredde ut sig från öra till öra bredvid sin Promdate för att föreviga denna dag. Sedan begav vi oss till Port St. Lucie där själva dansen hölls.Våra sånger spelades och vi sjöng som om att tondövhet inte existerade och dansade som om morgondagen inte fanns. Vi avslutade hela natten med efterfest hemma hos Lindsey med Pizza ätande för att mätta våra utsvultna magar och grillade Smores över brasan i trädgården för att sätt punkt på den lyckade kvällen blev det småprat i bilen väl hemma på min garageinfart. Jag hade i särklass den bästa kvällen i hela mitt liv, denna dag jag drömt om i flera år sedan jag började kolla på alla High School filmer. Och det blir som på film om man bara vågar uppfylla sina drömmar för, Don't stop Belive in som Journy sjunger och medtog en del av min röst igår kväll.

 Even if your hands are shaking And your faith is broken Even as the eyes are closing Do it with a heart wide open

Skolveckan slutade precis sådär lagom. Och nu är det min drömhelg som står inför dörren, den helgen jag drömt om i flera år och alltid sätt på film! Nu är det jag som ska få uppleva den, för i morgon är det Prom. Eller Bal som det heter i Sverige.Efter skolan hämtade Jaycee upp mig för att åka till skönhetssalongen för att fixa våra naglar. Kvällen kommer mysas med min syster för att mina värdföräldrar är bortbjudna så nu sitter jag och syster nermyst i soffan samtidigt som jag springer och plockar fram alla saker som ska vara klara inför i mogron och målar mina tå naglar och väntar på att Kinamaten som vi har beställt ska komma levererat till dörren. Nu ska vi återgå till filmen och ha en riktigt systerkväll!

Smile, and the rest of the world will smile with you!

Jag ahr världens bästa föräldrar, syster, bror, mormor och morfar! De bjuder på överrasknng hela tiden och denna slåt nog alla pris! Jag är överlycklig och trött. Är helt uttmattad efter två hela dagar i Orlando och nu befinner jag mig nere i Fort Lauderdale. Dess dagar har bestått av skratt, shopping, trötta fötter,  och stunder mina syskon och jag bara har retat varandra! Men jag mår så bra man bara kan göra!

See you later Alligator

Denna vecka precis som förra, och veckan innan det och resten av alla veckor jag har varit här i Staterna har bara sprungit iväg utan att jag ens har hunnit att blinka, hur kan det gå ihop egentligen? Jag har spelat såmycket flagfotball denna vecka att jag inte vet ordet av det men jag är helt in love, och längtar varje dag efetr nästa träning eller match. Så denna vecka spelade vi både i måndags och tisdags och vi vann båda... 19-0 Jensen Beach och 25-0 mot Fort Pirce Centra! Och våran coach bertättade för oss att vi är rankade det bästa laget i södra USA, och att vi är det enda lag som ingen har lyckats göra en touchdown på! Och I onsdags åkte vi till Jensen för att kolla in skolans fridrotts lag och flag football game mellan Jensen och Westwood som vi spelar nu på måndag. Både torsdagen och fredagen var jag ledig som spenderade tid hemma då jag skulle plugga men slutade upp med att jag fastnade för någon surf film på netflix. OCh min påskafton spenderades upp i Sebring hemma hos min värdfammas föräldrar! Efter att jag precis upptäckt att mina två absoluta favorit efterätter är Key Lime pie och Peanut Butter cup and Oreo pie så tog vi en promenad ute i träskmarken på vingliga plankor och vatten med en räddsla av att ramla ner och bli attackerad av de vilda aligatorerna! Nu ska jag sova för i morgon är det påskafton och kyrkan väntar innan vi packar västan och beger oss upp norr!


RSS 2.0