Florida Life!

1
Miami Beach!

Sing to me of the song of the stars Of Your galaxy dancing and laughing

Vad ar inte det basta sattet att spendera en sondag som denna nar det bara var dryag 19 grader i ett shopping mall? Debbie skjutsade mig till The Gardens Mall i West Palm dar jag inser att affarenan inte riktigt har oppnat annu men bestammer mig for att ata valden basta shopping frukost eller rattare sagt brunch, en bagel med cream cheese och dricka min nya favorit dryck, Caramel Apple Spice inne pa mitt absoluta favorit café Starbucks. Efter detta var jag matt och betalten och shopping lusten var pa topp. Jag alskar att fa strosa runt i mallet och kolla pa alla manniskor, fa tid att tanka och det basta av allt ga in i alla roliga affarer och speciellt nar du kommer i narheten av Abericombie and Fitch sa kanner du den fruktansvart god doften. Pa flera meters svstand kanner du den och du blir som fast och maste ga in dar, nu doftar mina klader ocksa deras killparfym, efetrsom att det ar den dem sprjar inne i affaren men jag klagar inte, jag kanner snarar inte for att tvatta kladerna nu. Dar innne kan jag tillbringa hur manga timmar som helst och hela tiden hitta nya klader som jag inte alls sag de forsta tio gangerna jag gick forbi. Och dorifran kom jag med en stor pase med en modell pa och ett stort leende pa lapparna efter att for andra gangen ha blivit erbjuden jobb, vilket ar valdigt roligt med tanke pa att alla som jobbar i deras affarer ar ocksa deras modeller och du kan inte soka jobb utan maste bli tillfrgad av nagon som jobbar dar. Men tyvarr maste jag tacka nej efterosm jag ar pa ett studie visum och inte far jobba har i USA men med nagra kontakter och information rikare sa far vi se vart framtiden tar mig. En dag som denna var valbehvligt for mig dock inte planboken, jag kan ga runt i flera timmar utan att maka att dem flyger forbi och vipps sa var klocka mycket och Debbie var redo att hamta mig. Men nu ska jag ga och tanka lite ljus och kryoa ner i min sang for att lasa innan klockan blir for mycket, sa jag ar fulladad med engegi da jag och nagra vanner ska till standen i morgon efterosm det ar Martin Luther King Dagen och alla ar lediga! Det tackar och bugar jag for.

Love
a

Den absolut batsa shopping furkosten!


Pittsburgh!

Jag hade en helt underbart i Pittsburgh, forutom att det var hur kallt som helst men ingen sno. Jag ar fortfarande besviken, fysa utan sno vad ar det, inte rattvist alls. Jag som hade hoppats pa sno, en vit jul ar preicis vad jag varje ar drommer om men jag ar nojd anda for vi hade det hur kul som helst.
Detta ar Pittsburgh klassiker som alla maste tasta nar man val aker dit. Restaurangen ar en sport pub med alal mojliga bilder pa olika kanda sportprofiler med autografer, match frojor och fullproppat med manniskor.
Det ar som en hamburgare med vanligt brod, Pizzasalad och pomme i, annorlunda men god. Sa varfor ha pommen bredvid nar du kan ha den i hamburgare?

God natt Florida och Godmorgon Sverige

I detta inlagg kommer ni fa forsoka lista vilka ord jag skiver da jag saknar vara Svenska fina tre bokstaver som jag just nu ar utan.
Efter en vecka fullspackad med roligheter i Pittsburgh, sa som shopping, sightseeing, och julfirande kom jag hem till mitt soliga Florida! Med en dags vila var det nyarsfiande, under kvallen hade vi en trerattersmigddag med blackfiskringar som foratt, musslor och andra skaldjur med en gudomlig sas och pasa som huvuderatt och chokladbrwnie och glass till efteratt, riktigt smarrigt. Sedan kollade vi pa New Yorkfirandet med bolldroppandet och gick ut for att kolla och tankda lite raketer, da det blev mer att kolla pa andras efterson att raketer ar forbjudna har i Florida. Redan klockan 12 dagen efter bar det av mot Miami med Conrad, Ingrid, Kaysa och Freya. Dar gick vi och strosade runt pa Miami Beach for att sedan aka hem till Ingrids syster och mota den latinska kulturen. Och sedan for att pa mandagen bege oss mot standen med alla de svajande palmerna. Vilken lyx! Jag onskar att vi skulle kunna ha det sa i Sverige, ligga pa en kritvit strand i borjan av Januari med solen hogt pa himmlen och en varmerunt 30 grade varmt, det skulle allt vara nagot. Sedan har det bara rullat pa jag hadeen dag ledigt efter och da akte Kristen, Debbie och jag for att se New Yeras Eve pa bio, en valdigt gulligt film som gjorde att man gick ut med ett leende pa lapparna och kanndes sig lycklig, det ar precis sadana filmer jag tycker om. Och i onsdags borjade skolan och sedan dess har tiden bara sprungit ivag och jag har haft fullt upp.
Men nu ska jag ta och hoppa in i duchen och sedan krypa ner i min mysig sang och sova mina valbehovliga timmar.
God Natt Florida och Godmorgon Sverige

RSS 2.0