9/11 Memorial and Soho Shopping!

Just nu sitter jag i Hotell Lobbyn, klockan är lite väl mycket för att sitta här och inte vra ute på gatorna och göra saden osäker men det är Memorial Day här i USA. En dag som hedrar alla dem som dött i krig eller av andra anledningar för deras land och alla är lediga, det mesta är stängt. Det var nästan vad vi behövde, benen är slut och fötterna har blåsor efter en lång shoppingdag i Soho, Little Italy och innan det var vi på 9/11 Memorial. Den är en mäktig plats, stämningen andras helt när vi klev in där och det är så mycket kärlek till alla dem som dog den dagen. Det hela är verkligen vackert uppbyggt!

Sedan tog vi tunnelbanan bort mot China Town och stannade för en lunch i Little Italy, gick vidare mot Soho för lite shopping. Där sprang vi runt i flera timmar och fick med oss lite New York fynd. På vägen hem fick med oss lite mat och B&J för att mysa hemma i sängen på hotellrummet!

 

Nu ska jag springa upp få med mig Louise i farten och dra till Central Park för lite parkhäng och sol på det, kanske får med oss en smoothie eller något gott från Starbucks!

Massor med kärlek till er alla!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0