So live like you mean it, Love until you feel it, It's all that we need in our lives

Fråga:
1. Vill du vara med i någon aktivitet sen i USA, iså fall vilken? 
2. Vad är det för familjemedlemar i din värdfamilj? Har du några syskon? 
3. Var det svårt att övertala dina föräldrar om att åka?
Svar:
1. Absolut vill jag vara med in någon aktivitet, som det är bestämt nu kommer jag spela Volleyboll nu i höst och sen får vi se vad som mer händer när jag kommer dit.
2. Min värdfamilj består av mamman Debbie, pappan Dan och dottern Kristen. De har en katt som heter Bugs och en hund som heter Emma.
3. Jag har inte behövt övertala mina föräldrar det minsta. Det är så att dem vill att vi (jag och mina syskon) ska åka ett år som utbytesstudent för att lära oss och att det är en bra upplevelse och erfarenhet.
Fråga:
1:Har din syster någon blogg sedan hon var utbytesstudent ??
2:Tycker du det blir lite tråkigare att behöva ta studenten med dom som är ett år yngre än dig ??
3:Vad har vart jobbigast med förberedlserna ??
4:om du fick byta namn vad skulle du vilja heta då??
Svar:
1. Ja, det har hon. Men hon slutade skriva i den när hon skulle åka hem men här är bloggen!
2. Nej, det tycker jag inte det. För jag har så mycket mer erfarenhet och har lärt mig så mycket om mig själv och utvecklats på ett sätt som troligen inte många andra kommer göra i min klass. Men för mig gör det absolut ingenting!
3. Det är egentligen inget som har varit jobbig men vissa saker har varit mer eller mindre svåra som tillexempel skriva ett personligt brev om dig själv. Du ska förklara hur du är som person, vad du tycker om att göra, vilka sysslor du har i hemmet, hur din familj är, vart ni brukar åka på semester. Det finns så mycket att skriva men det gäller bara att komma på allt, vilket jag hade svårt med så jag ringde runt till vänner och bekanta och frågade om hur jag är som person eftersom det kan vara ganska svårt att beskriva sig själv. Ett tips till er som ska åka, tänkt ut och gör en liten lista på saker du vill skriva i brevet så blir det lättare när du väl börjar.
4. Jag skulle inte vilja byta namn, jag trivs med att heta Alicia och jag själv tycker det passar mig. Men jag ska lägga till ett mellannamn som en hyllning till min mormor.
Fråga:
Om du fick 3 önskningar vad hade du önskat då? 
Ett problem bara du får inte önska åt dig utan andra...
Svar:
Första önskningen skulle vara till min farfar och att han skulle blir frisk och kry.
Den andra önskningen skulle gå till alla i Norge och göra allt som hände i lördags ogjort.
Den tredje och sista önskningen skulle jag spara till ett akutläge och använda den då.
Fråga:
1.Favorit färg?
2.Favorit tv serie?
3.Om du skulle åka till en öde ö och få ta med 3 saker vad skulle du ta med?
4.Vad kom först hönan eller ägget? :D
Svar:
1. Jag har många färger som jag gillar men jag tror nästan rosa är den absoluta.
2. Utan tvekan tveka, det är det One Tree Hill.
3. Inte för att det är en sak men min pojkvän, mat ( om man kan räkna med det) och till sist ett flygplan med en pilot som kan flyga hem mig igen! :)
4. Ja, du det är bra fråga!
Fråga:
1.Vilken linje går du på gymnasiet?
2. Hur många länder har du besökt? :)
Svar:
1. Samhäll med idrottsprofil på John Bauer Gymnasiet i Norrköping.
2. Jag började räkna men kom inte riktigt fram till någon siffra men det är ganska många, vi har bilat i Europa och då stannade vi många länder sen har jag också var på semester i ganska många länder men kanske 15/20, stannade min räkning på 15 och då var jag inte klar.

Men nu ska jag skriva en packnings lista och fortsätta med min packning så jag snart blir klar och kan börja tänka på andra saker. Ha en fortsatt underbar dag!♥Who's gonna save the world tonight? Who's gonna bring me back to life? We're gonna make it, you and I We're gonna save the world tonight

Svaren till alla frågor kommer upp i morgon eller på måndag så ni kan fortfarande ställa en eller flera frågor.
Men jag tänkte visa vad jag har fått från min pojkvän och hans familj. En praktisk bok med fyra "kapitel" randigt papper, två "kapitel" rutigt och ett "kapitel" helvitt. Det rutiga kommer bli perfekt som luffarschacks spel, så om jag har en tråkig flygtur får jag roa mig med det och försöka få med grannen på att spela med mig. Men boken är inte bara praktisk utan också väldigt snygg! Nu snart kommer min fina vän Julie och vi ska ha en myskväll med lite grill och onyttigheter. Som ni ser på min nedräknare är det bara 17dagar kvar, två veckor och 3 dagar, det är helt otroligt vad tiden springer iväg.
Ni alla får ha en underbar kväll för det ska jag har! ♥

En liten frågestund!

Jag har inte så mycket för mig mer än att jag ska städa och sen packa lite till, så jag känner att en frågestund kan vara roligt att ha nu. Så nu är det bara att ställa alla ni frågor som ni kan komma på och ingen fråga är för dum!

Dancing out on 7th street Dancing through the underground Dancing little marionette

Jag är hemkommen från mormor och morfar för ett tag sen och har haft en mysig middag med min familj. Hos mormor och morfar har jag bara tagit det lugnt, ätit påtok för mycket mat, pratat med mormor, tagit en promenad, ätit nyplockade hallon från deras hallonland med vaniljglass och skrivit en packnings lista som jag tänka bocka av mer eller mindre nu ikväll. Det är faktisk bara TRE VECKOR kvar innan jag nu sitter på planet eller redan har landat i New York, det är helt galet. Det var nyss ett år sedan jag har hela tiden intalat mig själv i att det är långt kvar men nu är det fasiken inte långt kvar. Så nu ska jag ut och hämta in min resväska för att tiden kommer vara springa förbi och som det ser ut nu kommer jag inte vara hemma en enda helg fram tills jag åker och  sen ska jag tillbringa så mycket tis som jag kan med min pojkvän, så nu blir det att påbörja packningen så att jag inte slänger i allt kvällen innan jag missar hälften hemma.
Ha en fortsatt underbar kväll!♥

Hela året har jag väntat på Juni, juli, augusti Allt känns mycket bättre då

Jag vat jag har inte bloggat på några dagar... Det är riktigt uselt men jag har varit med min älskade pojkvän och har inte velat blogga då. Så under helgen har vi spelat massor med badminton, ätit glass, ätit blåbär och hallon med mjölk till frukost, blivit besvikna på att USA inte vann VM, ätit mer glass och bara varit med varandra. Men nu är jag hemma och väntar på att mormor ska komma och hämta mig för idag blir det en riktig mormor och morfar dag!

det ligger i luften någonting är på gång , det ligger i luften kanske natten blir lång

Jag vet att jag inte uppdaterat nu, men igår var dagen helt full. Jag hjälpte mamma och mormor till våran lilla släktträff. Det var lite släkt och vi var 15 personer som jag tycker man kan kalla det en liten släktträff men den är årlig, varje sommar har vi den när min syssling och hans familj kommer till Sverige på besök. Det är nämligen så att de bor i USA och de bor ungefär en kvart ifrån där jag ska bo. Min värdpappa är chef över Konrad som är min syssling och det var han som egentligen fixade familj åt mig.
Nu kom jag ifrån ämnet men det var väldigt kul igår, jag har också fått reda på mycket om USA. Jag ska få träffa en utav Konrads vänner som surfar och är en instruktör så att jag kanske kan stå på en bräda sen när jag kommer hem. Jag ska även följa med dem till Miami (tydligen några gånger) för Ingrids familj bor där och det är så mycket som vi har pratat om och nu längtar jag så mycket!
Men nu ska jag fixa mig sen jag in till stan och träffa min fina vän, det lär bli mycket USA snack ( det enda som finns i mitt huvud just nu.).
Här är en familjebild på Konrad och hans familj.

En månad, 4 veckor, 30 dagar och en fasligt massa timmar!

Jag glömde säga att igår var det en månad kvar tills jag åker till New York! Det är inte långt kvar, en dröm som blir verklighet tar sin början och det blir ett soft landing camp i New York till den 12:de då jag åker ner till West Palm Beach. Jag kan inte förstå det är så nära, jag har hela tiden intalat mig med att är långt kvar och det kommer gå så sakta men nu är jag snart där! Det känns helknasig men så jäkla skönt också!

Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight, O’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?

Just nu är jag uppe i ett lyckorus från både One Tree Hill och att USA vann över Brasilien! Det är helt otroligt... För er som inte såg matchen blev det ett självmål för Brasilien och USa ledde till ungefär 68 minuten så det blir felbedömning från domaren som dömer straff och sen går den om... Det är lika tills Brasilien lyckas göra ett mål i första förlängningskvarten, den tar slut och den andra förlängningskvarten börjar ingen händer förutom att Brasilien maskar sig men än hälften av tiden och det blir 3 minuters förlängning på förlängningskvarten och när det är en minut kvar gör USA det omöjliga, de kvitterar. Det blir straffar, USA har satt 3 straffar Brasilien ska slå sin och missar. USA sätter alla och är vidare i kvartsfinal. Det såg mörkt ut så länge för USA men en amerikan kan fixa allt (nästan). Just nu inser jag hur mycket jag saknar att spela fotboll, det är nästan så att jag köper mig ett par skor och benskydd och börjar spela i USA. Glädjen när man vinner och sammanhållningen i laget. Man är glada och ledsna tillsammans, tar framgångar och motgångar och alla strävar mot samma mål, jag saknar det så mycket.
Första gången jag visar min sida för fotboll i bloggen, jag lovar jag ska försöka hålla den utanför för det är ingen sportblogg jag har. Men ett undantag blir det nog på onsdag, lördag och kanske söndag det beror på hur det går för oss.

Filmtajm!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en mysig dag på stan med min saknade vän Julie! Vi tog en fika på Wayne´s och sen har vi gått runt hela staden ungefär tre gånger, det var mysig men efteråt fick vi ganska ont i fötterna. Det blev att kasta oss in på Mc Donald´s för att få lite mat och skynda oss till bussen men nu är vi hemma och ska äta lite onyttigt och kolla på High School filmer som Mean Girls och A Cinderella Story.
Och här får ni nu en vacker cambild vi precis tog.

Sweden, Sweden, Sweden

Jag har aldrig haft någon riktig adressbricka på min resväska men nu när jag ska åka över till andra sidan Atlanten och bosätta mig där utan min familj så kan det vara bra att ha koll på sin resväska och därför jag nu införskaffat mig en adressbricka. Den visa inte bara vilken adress jag bor på utan också vilket land utan att titta på baksidan! Så alla som vill ha en sådan här liten söt svensksak och har vägarna förbi Ullared kan fynda den för 6kr (galet billigt).

En liten fråga med en stor betydelse och ett långt, långt svar.

Matilda om Amerikanska cupcakes!:
hejsan! tänkte bara fråga hur det blir med din kille nu om du ska va borta ett år? 

bra blogg btw:)
Svar: Vi har bestämt att vi ska vara tillsammans under tiden jag är borta och jag vet att det kommer bli tufft och det kommer bli många stunder då jag kommer sakna honom så otroligt mycket men jag vet att vi kommer klara det här bara vi har tålamod och tror på att vi klarar det. Om man har en bra inställning klarar man det mesta och det har vi. För vi vet att vi allt tillsammans och jag har världens bästa pojkvän som faktiskt har tagit det hela på ett bra och levt med att jag kommer åka bort, det är starkt gjort av honom och jag är så tacksam. Jag vet att vi kommer klara det! Men att jag skulle åka till USA var bestämt innan jag träffade min pojkvän och det är en STOR dröm för mig så jag har aldrig tvekat på att inte åka, vilket kan låta lite själviskt men ibland måste man få uppleva kanske de mest overkligaste drömmarna och jag tänker samtidigt på min framtid. Jag vill egentligen inte lämna honom men att åka till USA som utbytesstudent och bo där i tio månader kommer hjälpa mig och jag kommer samtidigt lära mig engelska mycket bättre, träffa nya vänner och lära känna mig själv på ett helt nytt sätt. Jag hoppas att du har fått något vettig svar på frågan och till alla andra som har frågat innan och sen tack, det är roligt att du läser min blogg. Jag lovar inläggen kommer bli roligare och bättre så fort jag kommer till USA.

Amerikanska cupcakes!

Dagen spenderades med min pojkvän och vi har bakat Amerikanska cupcakes och jag lovar dem är nästan helt amerikanska och eftersom de ursprungligen kommer från USA var jag tvungen att göra de i lite amerikansk stil så det blev amerikanska bakformar och stjärnor i amerikanska färgerna. Titta och njut!

Today I don't feel like doing anything I just wanna lay in my bed

Förlåt jag har verkligen varit dålig på att blogga den här veckan men jag har haft lite för mig som t.ex. igår gick vi upp klockan halv fyra för att åka till Ullared och under dagen blev det ganska mycket shopping. Det blev inga kläder vilket är bra eftersom jag kommer troligen införskaffa mig en helt ny garderob. Men det blev lite småsaker som ska med och självklart en svensk flagga men när jag kom hem insåg jag att flaggan var nästan för stor men få väl säga ju större desto bättre! Och nu kom jag precis upp från volleyboll i poolen vilket var både kul och välbehövligt!
Ha det underbart!

Happy 4th of July! :)

Idag är det den 4e juli vilket betyder att det är USA:s national dag. Så.... Happy 4th of July!

ännu en dag, vi levde och älska i vår lilla stad. kom natt och dag, du är välkommen hit till vår lilla stad.

Jag är ledsen för dålig uppdatering och min ursäkt för detta är för att jag har varit ute i sommarstugan i skärgården så jag har inte haft tillgång till inernet. Så min helg har spenderats med båt åkande, badande i 23°, skratt och roliga kommentarer från min halvbror som är 6 år. Just nu sitter jag ute och äter supergoda körsbär från mormor och morfar. Men nu ska jag sova och sova gott för det behöver jag efter denna helg!
Slänger in två bilder från helgen.
Min halvbror med sina smultron han plockade.
Jag och Simon på en en utav våra båtturer underhelgen.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Fredrika om inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar:
jag måste fråga! Är din syster Louise Larsson som hade dem värdfamilj du ska ha ? Ni är ju lika och båda heter Larsson så.. :P

Svar: Ja, jag är faktiskt Louise Larssons lillasyster. Jag åker till samma familj därför att jag blev tillfrågad när jag var i Florida och hälsade på min syster om jag ville bli familjens nästa utbytesstudent. Och en underbar familj kan man inte tacka nej till, att jag hamnar i Florida är bara ett stort plus.:)

Alma om Hej hej sommar! Vi ska bada, sola, bada, sola, bada tills tårna domnar!:
Vad läser du? :)
Svar: Just nu läser jag "Mitt nya jag" av Sophie Kinsella. Jag har bara läst hälften men är helt fast.


Jag skriver inget mer idag för mina tankar går åt ett annat håll just nu och det är dags för att sova så jag ska ta min bok och läsa lite till.


RSS 2.0